За нас

„ФИТОМЕД” EООД е компания основана през 2016 г. в България. Дейността на фирмата е тясно свързана с производство на добре изпитани функционални хранителни добавки в различни сфери на медицината . 

Всяка година ФИТОМЕД пуска на пазара нови продукти, базирани на най-новите научни и технологични открития, които да ни позволят да предоставим качествени здравни решения и продукти със силен доказателствен материал.

Компанията има изградени стриктни  процеси за контрол на качеството,които осигуряват на потребителите увереност, че всички наши продукти отговарят на техните изисквания, като са строго тествани по време на всички етапи на производство.

Чрез предлагане на висококачествени и ефективни продукти на пазара, компанията е спечелила доверието на хиляди пациенти, когато става дума за тяхното здраве.

Компанията се стреми постоянно  да разширява портфолиото си от продукти и да предлага най-иновативните и качествени формули на нашите потребители.

 

Нашата цел е да допринесем за повишаването на здравната култура,за профилактика, превенция и терапия с ефективни природни екстракти без странични действия.

 Това постигаме чрез производството на хранителни добавки и тяхната дистрибуция , с постоянно качество и гарантирана безопасност, в съответствие със законовите и регулаторни разпоредби.

Web Design by Ilhan Arif